default_mobilelogo

Kashmir Yoga on-line lessen

 

Het is mogelijk om de Kashmir Yoga lessen on-line te volgen. Voor slechts 10 euro p/mnd ontvang je iedere week een nieuwe les. Voor veel mensen is het nogal wennen om thuis, en niet in groepsverband, yogalessen te volgen. Echter, bedenk dat het bij de beoefening van Yoga  niet zozeer gaat om het doen van de oefeningen (zoals in bijv. sport) als wel dat het een levenswijze is. Derhalve is het bijv. niet noodzakelijk om de lessen in de gegeven volgorde te beoefenen.


Sta jezelf toe om je hierbij door je gevoel te laten leiden en creeer zo je eigen "yoga pad" van ontwikkeling. Tegelijkertijd leer je dan om (weer) naar je lichaam te luisteren en hierop te vertrouwen.

Het grote voordeel van de on-line lessen is dat je helemaal je eigen yoga moment van de dag kunt plannen. Voor een heel uur of twintig minuten. Of voor slechts een oefening die je zo lang mogelijk laat duren om het bewust waarnemen te trainen. Immers, je kunt de video op elk gewenst moment stil zetten. Voor een herhaling van de oefening of juist voor een verdieping hiervan.


Ik hoop van harte je hiermee te ondersteunen bij het vinden van je eigen pad en wens je veel plezier en ontspanning toe bij de lessen.

Een abonnement heb je al voor 10 euro p/mnd. Abonneren kun je via www.kashmiryoga.eu