default_mobilelogo

 

Massage is 100 % aandacht voor jezelf!

 

Iedere massagebehandeling is uniek. Telkens afgestemd op de persoon en de conditie vh lichaam op dat moment en de eventueel aanwezige klachten in het bijzonder. In de meeste gevallen maak ik tijdens een behandeling gebruik van diverse massagetechnieken zoals Shiatsu, Zweeds, Tao en voet- en handreflexologie.

 

Voor de maand december heb ik nu een massagebehandeling die helemaal afgestemd is op de tijd van het jaar.
Gewoon leuk wanneer je voor de 1e keer een behandeling ondergaat en onbekend bent met de mogelijkheden. Wanneer je iets anders wilt proberen. Of wanneer je een behandeling kado wilt doen. Aan jezelf of iemand anders.

 

De totale duur is 120 min. waarvan ongeveer 90 min. voor de massage en ongeveer 30 minuten voor de herstelfase (e.e.a varieert per persoon). Tijdens de herstelfase heb je keuze uit uit ;

- thee met verse gember en citroen

- warme melk met honing en een vleugje rozenwater

- een heerlijk glas speciaal mineraalwater

Lees hieronder voor een volledige beschrijving van de massage.

 

I.p.v. de gebruikelijke 120 euro kost deze "Special" in de maand december slechts 95 euro.
(geldt niet i.c.m. andere kortingsacties)

 

Let op; Wil je verzekerd zijn van een plekje, gelieve dan te reserveren vóór 5 december want Vol = Vol !

 

Massages worden gegeven t/m dinsdag 20 december. Vanaf de Winter solstice (21/12 )ben ik t/m 4 januari afwezig.

 

 

REVITALIZING Massage 95 euro
(terug naar de basis, de bron)


Combinatie van Meridiaan behandeling* (op blote huid) én Tao full body massage (olie en bamboo klopper) met een totale duur van 120 min.

De massage duurt ongeveer 90 min. De herstelfase, dwz. Lichaam en Geest weer voorbereiden op jouw dagelijkse gang van zaken, neemt ongeveer 30 min. in beslag. Hierbij heb je keuze uit een drankje naar Ayurvedisch recept of een heerlijk glas mineraalwater.


Deze massage beleving wordt op de achtergrond begeleid door een passende mix etherische olien met late herfstgeuren waaronder Ceder, Grove Den en Kajeput en (indien gewenst) de tonen van klankschalen gericht op de 1e (wortel) chakra**.


* De meridianen behandeling is afgeleid van de TCM (traditional chinese medicine) en Lichaam en Geest worden dus vanuit de Oosterse visie benaderd.

Behandeld worden:
Blaas - en Niermeridiaan (water), welke te maken hebben met zuivering en stuwkracht in het lichaam.

Hart- en dunne darm (vuur) hebben te maken met onze bloedsomloop en o.a. het vermogen zowel ons voedsel alsook onze emoties goed op te nemen/te verwerken.

Pericard en 3-voudige verwarmer (vuur) hebben te maken met onze bloedsomloop en bescherming van de lichaamsfuncties.

** De klankschalen begeleiding mbt de 1e (wortel) chakra heeft alles te maken met onze oerinstincten. Alle ingredienten die nodig zijn als basis van jouw bestaan. Denk hierbij aan begrippen als veiligheid, voeding en (zelf)vertrouwen. De symbolische wortels van ons bestaan ofwel Levenslust..

 

 

 

n.b. Deze algemene massage is weliswaar (ter ondersteuning) gericht op herstel van een eventuele disbalans in zowel lichaam als geest. Het is hiermee echter geen vervanging voor de behandeling van serieuze en/of langdurige klachten. Raadpleeg hiervoor jouw desbetreffende arts of therapeut.