default_mobilelogo

Welkom in het Huis van Zen,

 

Find your freedom = Find yourself

Diep van binnen willen we allemaal zijn wie we werkelijk zijn. Niet wat ons werd verteld dat we zouden moeten zijn, niet wat de samenleving wil dat we zijn. Er is heel veel moed nodig om jezelf te zijn. De gedachte is heel eenvoudig, maar ga het maar eens doen.

Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om onszelf te zijn in groepen - de samenleving heeft bepaalde regels en normen. Wij zijn sociale dieren. We gedragen ons op een bepaalde manier omdat iedereen dat ook doet. We passen ons aan want we willen geen problemen creeren. Geen "Drama Queen" zijn. Maar hoe meer we proberen ons aan te passen, hoe meer we ons hart vergeten - over wie we zijn, als unieke individuen.

Er is een balans nodig.

Wanneer we vanuit het hart spreken kan dit ons een ongemakkelijk gevoel geven. Dat kan onze oude wond oprakelen - "Wie ben ik om gezien te worden?" "Wie ben ik om naar geluisterd te worden?" We kunnen dus blijven doen wat we altijd hebben gedaan. We kunnen meegaan met wat iedereen doet. Maar met iedere dag die voorbij gaat, ontkoppelen we ons langzaam steeds meer van die ongelooflijke bron van levendigheid en waar(dig)heid - onze Hart Energie. Luisteren naar ons hart kan heel eng zijn. Maar wat is de prijs om het niet te doen. Wat heb je te verliezen? Wat is het waard om het te doen, zelfs als je faalt?

 

Wat leer ik?

- om te vertragen en te kunnen reageren

- om negatieve denk- en gedragspatronen te identificeren en af te leren

- om de triggers te resetten die ervoor zorgen dat je reageert en oude gewoonten herhaalt

- om opnieuw contact te maken met je gevoelens en ware zelf

- om alle aspecten van je leven uit te drukken en te leven met meer vreugde, creativiteit, bewustzijn en liefde

 

Tijdens jouw (spirituele) zoektocht stemmen we samen af op jouw huidige aanwezige energie. Begeleid ik je naar de plek waar je vandaan komt, waar je naar toe wilt en misschien wel het allerbelangrijkste, laat ik je zien waar je nu staat. Hierbij bespreken we welke van de volgende methodes voor jou werken. Zo maken we o.a. gebruik van Sjamaans reizen, het Indiaanse Medicijnwiel, smudging, rituelen of werken vanuit je (hart)-chakras dmv meditatie en/of yoga.

 

Let op: het volgen van een (spirituele) zoektocht is een proces. Een traject. De duur en frequentie v/h traject is afhankelijk van jouw inzet en vermogen tot persoonlijke groei. Het traject wordt berekend in sessies van losse uren of dagdelen. Ieder traject wordt individueel afgestemd, zodoende kunnen er verschillen optreden per traject. Voorafgaand aan het volgen van een (spirituele) zoektocht vindt een uitgebreide in-take gesprek plaats waarin we bespreken van welke onderdelen je gebruik wilt maken.

 

nb. op gezette tijden geef ik workshops waarin onderdelen vh traject in groepsverband doorlopen kunnen worden.  zoals bijv. het maken van een medicijnwiel, rituelen of Sjamaans reizen. Zie hiervoor onder het menu programma.